Ενοριακές δραστηριότητες

Το κανάλι της εκδήλωσης στο YouTube

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Διάθεση δελτίων εισόδου: www.ticketsetvices.gr

Διευκρινίσεις σχετικά με τα δελτία εισόδου στη συναυλία

 1. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ:
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ. Θα παραλάβουν τις ταυτότητες διαπίστευσης στη Γενική πρόβα και με αυτήν θα έχουν ελεύθερη είσοδο.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Όσοι ανήκουν στις ανωτέρω κατηγορίες και εκ λάθους προμηθεύτηκαν δελτία εισόδου από την ticketservices παρακαλούμε να μπουν ξανά και να προβούν σε ακύρωση τους.

2. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΕΣΤΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΗ 2Η ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ.  
Θα παραλάβουν τις ταυτότητες διαπίστευσης στη Γενική πρόβα και με αυτήν θα έχουν ελεύθερη είσοδο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όσοι ανήκουν στις ανωτέρω κατηγορίες και εκ λάθους προμηθεύτηκαν δελτία εισόδου από την ticketservices παρακαλούμε να μπουν ξανά και να προβούν σε ακύρωση τους.
Εφόσον συνοδεύονται από πρόσωπα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, που θα καθίσουν στις κερκίδες των επισήμων, παρακαλούμε να μας στείλουν τον αριθμό των προσώπων - όχι τα ονόματα- σε αυτό το email για να τους στείλουμε τα αντίστοιχα δελτία εισόδου τους.

Όλοι οι υπόλοιποι συγγενείς και φίλοι, θα πρέπει να παραλάβουν τα δελτία εισόδου τους μέσω της ιστοσελίδας www.ticketsetvices.gr
https://www.ticketservices.gr/event/mikrasia-oso-se-thymamai-zeis/

Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.
Σύμφωνα με την ώρα προσέλευσης, οι επίσημοι και τα πρόσωπα που τους συνοδεύουν, θα επιλέξουν τις θέσεις που επιθυμούν στις κερκίδες των επισήμων.
Το ίδιο θα ισχύσει και για το κοινό.